Husí perkelt
90 min.
Ingredience
- 400gramůHusí maso
- 2stroužkyČesnek
- 1kusCibule
- 20gramůMouka pšeničná hladká
- 100gramůPaprika zelená
- 150gramůRajčata
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 9gramůSůl
- 50mililitrůVoda pitná
- 40gramůHusí sádlo
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
9 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Malé kousky husího masa prudce opečeme na husím sádle. Shrneme maso na jednu stranu a na mírném ohni osmažíme na výpeku cibuli nadrobno a prolisovaný česnek. Zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Podlijeme trochou vody, promícháme s masem, osolíme a necháme namírno dusit, podle potřeby podléváme.
- 2Před koncem dušení přidáme papriku a rajčata nakrájené na kousky a dusíme, dokud paprika nezměkne, poprášíme moukou, dosolíme a necháme šťávu zhoustnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.