Husí prsa a stehna na hříbkách

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
54 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na rozehřátém husím sádle osmažíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek utřený se solí. Přidáme očištěná, omytá husí prsa a stehna, osolíme a dusíme doměkka. Občas maso podlijeme vývarem.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou, podusíme, znovu podlijeme vývarem a povaříme. Do šťávy vložíme husí prsa a stehna.
  • 3
    Očištěné, na plátky nakrájené hříbky podusíme na másle a vmícháme do pokrmu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.