Husí prsa bejlík na zázvoru

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zázvor, česnek a sůl utřeme. Do masa uděláme špičatým nožem otvory, do kterých dáme trochu směsi. Zbylou směsí potřeme povrch masa.
  • 2
    Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, vložím na ni připravená prsa a necháme je dusit do měkka za mírného podlévání.
  • 3
    Šťávu zaprášíme hladkou moukou a prsa dopečeme již odkrytá.
  • 4
    Jako přílohy podáváme jemné knedlíky, rýži nebo saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.