Husí prsa bejlík na zázvoru
55 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1lžíceHusí sádlo
- 1kusHusí prsa
- 3stroužkyČesnek
- 1kusSůl
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžíceZázvor mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zázvor, česnek a sůl utřeme. Do masa uděláme špičatým nožem otvory, do kterých dáme trochu směsi. Zbylou směsí potřeme povrch masa.
- 2Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, vložím na ni připravená prsa a necháme je dusit do měkka za mírného podlévání.
- 3Šťávu zaprášíme hladkou moukou a prsa dopečeme již odkrytá.
- 4Jako přílohy podáváme jemné knedlíky, rýži nebo saláty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.