Husí prsa na zázvoru a česneku

80 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
33 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
526 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den před vařením protáhneme husí prsa střídavě malými kousky zázvoru a česneku. Osolíme je a necháme v chladu odležet.
  • 2
    Druhý dne osmahneme na dorůžova na husím sádle jemně nakrájenou cibuli a pak vložíme připravené maso.
  • 3
    Necháme dusit pod pokličkou, dle potřeby podléváme horkou vodou a vypečenou šťávičkou. Po změknutí podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.