Husí prsa na zázvoru a česneku
80 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
33 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
526 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Den před vařením protáhneme husí prsa střídavě malými kousky zázvoru a česneku. Osolíme je a necháme v chladu odležet.
- 2Druhý dne osmahneme na dorůžova na husím sádle jemně nakrájenou cibuli a pak vložíme připravené maso.
- 3Necháme dusit pod pokličkou, dle potřeby podléváme horkou vodou a vypečenou šťávičkou. Po změknutí podáváme.
- 4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.