Indická mrkvová polévka s kari

25 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev oloupeme, nastrouháme a osmažíme na másle. Přidáme omyté hrozinky, kari koření a zalijeme vodou. Přidáme kostku zeleninového bujónu a chvíli povaříme. Mrkev nemá být rozvařená, jen zcela měkká.
  • 2
    Polévku osolíme, opepříme a přilijeme koňak.
  • 3
    Podáváme se lžící zakysané smetany a plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.