Indická ryba na rožni

40 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
22 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra zalijeme šťávou vymačkanou z citronu a přidáme špetku soli. Následně rybu zařízneme po obvodu. V míse si smícháme zázvor, zelené chilli papričky, česnek, hořčici, kmín, koriandr, sůl a nasekané mango a mouku. Celou směs důkladně rozemeleme.
  • 2
    Rybu ve směsi pečlivě vyválíme po obou stranách, poté ji odložíme na 3 hodiny do lednice. Na pánvi si rozpálíme olej a rybu v něm osmahneme po obou stranách, po dobu pěti minut. Následně rybu osušíme a necháme ji dopéct na rožni, dokud nezezlátne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.