Indická zeleninová polévka

35 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
21 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu opláchneme pod tekoucí vodou a zbavíme nečistot. Následně ji všechnu důkladně pokrájíme, ochutíme solí a kořením. V hrnci přivedeme vodu k bodu varu a necháme vařit okolo 20 minut.
  • 2
    Vývar přecedíme, zeleninu rozmixujeme a vložíme opět do vývaru. Na másle připravíme jíšku, kterou posléze vmícháme do polévky. Dáváme pozor, aby se nevytvořily hrudky. Necháme vařit 5 minut.
  • 3
    Můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.