Indické kuře

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1286 kcal
Bílkoviny
81 g
Tuky
97 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
524 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuře rozčtvrtíme, osolíme a opečeme na másle.
  • 2
    Přidáme jemně nakrájenou a na másle osmahnutou cibuli, kari koření a zalijeme vývarem. Dusíme doměkka asi 20 minut.
  • 3
    Měkké kuře vyjmeme z kastrolu, šťávu zahustíme jíškou z másla a mouky a necháme chvíli povařit. Nakonec přilijeme smetanu.
  • 4
    Hotovou omáčku procedíme jemným sítem a přelijeme ji přes kuře.
  • 5
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.