Indický letní salát

20 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
972 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev oloupeme a nastrouháme do mísy, smícháme s na plátky nakrájenými ředkvičkami a kostičkami cukety. Nakonec přidáme i na jemno nakrájenou cibuli. Vše promícháme spolu s nasekanými mátovými listy.
  • 2
    Vinný ocet vyšleháme s dijonskou hořčicí, majonézou a olivovým olejem. Přelijeme tím salát. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.