Indický ovocný salát
10 min.
Ingredience
- 1kusHroznové víno
- 3kusyBanány
- 2kusyHrušky
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 100mililitrůPomerančová šťáva
- 10gramůKoriandr celý
- 0,25kusAnanas
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
7 g
Cukr
31 g
Postup přípravy
- 1Hrozny opláchneme pod tekoucí vodou a podélně rozpůlíme. Zbylé ovoce zbavíme slupek, opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na kostičky. Lístky koriandru taktéž opláchneme a nakrájíme. V misce smícháme ovoce s vínem.
- 2Pokapeme šťávou z citronu a pomeranče, přidáme špetku soli a opět promícháme. Ozdobíme koriandrem, dáme vychladit do lednice a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.