Indický ovocný salát

10 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
7 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrozny opláchneme pod tekoucí vodou a podélně rozpůlíme. Zbylé ovoce zbavíme slupek, opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na kostičky. Lístky koriandru taktéž opláchneme a nakrájíme. V misce smícháme ovoce s vínem.
  • 2
    Pokapeme šťávou z citronu a pomeranče, přidáme špetku soli a opět promícháme. Ozdobíme koriandrem, dáme vychladit do lednice a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.