Indický salát Kosham Bary

375 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
13 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Luštěniny necháme louhovat v chladné vodě šest hodin. Okurku i rajče zbavíme slupek a rozkrájíme na drobné kostičky. Mrkev také zbavíme slupky, omyjeme a nastrouháme. Jogurt ochutíme špetkou soli a našleháme.
  • 2
    Ve velké míse smícháme čočku, cizrnu, nakrájenou zeleninu a našlehaný jogurt. Na pánvi rozpálíme olej, na kterém opečeme koření. Zalijeme hořčicí, ochutíme lístky kari a nasekanou chilli papričkou. Směsí následně přelijeme salát, poté ho ozdobíme koriandrem a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.