Indický salát z čočky Puy

15 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
4 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
11 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zhruba 6 hodin necháme čočku ponořenou ve vodě. Vyjmeme ji, teprve když vyklíčí.
  • 2
    Pod tekoucí vodou opláchneme okurku, papriku a jarní cibulku. Společně s chilli papričkami je poté nasekáme najemno.
  • 3
    V misce zamícháme dohromady olej, rajčatovou a citronovou šťávu, špetku soli a cukru. Panír nakrájíme a zalijeme jej dresinkem . K tvarohu přidáme klíčky fazolí mungo. Tvaroh opatrně smícháme se zeleninou.
  • 4
    Salát poté překryjeme na kolečka nakrájenými rajčaty, dáme vychladit a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.