Indonéský salát

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
987 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
67 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
15 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme brambory doměkka, scedíme, necháme zchladnout, nakrájíme na kostičky a přendáme do salátové mísy.
  • 2
    Do mísy přidáme ananas nakrájený na kostičky, nastrouhanou mrkev, naklíčené mungo, jarní cibulku nakrájenou na kolečka, celer nakrájený na nudličky, nesolené arašídy a nakrájené uvařené kuřecí prsní řízky. Vše důkladně promícháme.
  • 3
    Arašídové máslo vložíme do misky a postupně vyšleháme olivový olej a světlou sójovou omáčku. Vmícháme chilli papričku, sezamový olej a limetkovou šťávu.
  • 4
    Hotový salát přelijeme zálivkou, promícháme a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.