Indonézské kuře s kokosovým mlékem

25 min.
Indonésie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
31 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
15 g
Cukr
680 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná kuřecí prsa rozkrájíme na špalíčky 2 x 1 cm, nastrouháme zázvor, utřeme česnek, jarní cibulky nakrájíme na širší plátky.
  • 2
    Ve wok pánvi rozpálíme olej, na něm kuřecí špalíčky prudce do zlatova opečeme. Do pánve poté k masu přimícháme cibuli s česnekem a zázvorem, společně vše za stálého míchání 2 minuty restujeme.
  • 3
    Orestovanou směs zalijeme kokosovým mlékem a při střední teplotě 5 minut vaříme.
  • 4
    Nakonec přimícháme fazolové výhonky, chilli koření a sójovou omáčku, závěrem ještě krátce povaříme.
  • 5
    Takto připravené kuře podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.