Italská omáčka s vínem
20 min.
Ingredience
- 200gramůMajonéza
- 0,15litrVíno červené
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1kusPaprika sterilovaná
- 2lžíceKečup
- 1lžičkaSardelová pasta
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusOkurky nakládané
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
40 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Majonézu zředíme vínem a kečupem, osladíme a osolíme. Podle chuti přidáme citronovou šťávu a sardelovou pastu.
- 2Papriku, cibuli, okurku a petrželku jemně nasekáme a vmícháme do omáčky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.