Italská omáčka z paprik

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
12 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
53 mg
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky opečeme, sloupneme, zbavíme semen a podélně nakrájíme na 4 řezy.
  • 2
    Na oleji a másle zpěníme jemně nasekaný česnek, přidáme papriky, osolíme a podusíme je na mírném ohni bez podlévání.
  • 3
    Potom přidáme rajčatový protlak. Nedusíme dlouho, papriky by ztratily svou pikantní chuť.
  • 4
    Omáčku podáváme k vařenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.