Italská omáčka z paprik
25 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej stolní
- 8kusůPaprikové lusky čerstvé
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
12 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
53 mg
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Papriky opečeme, sloupneme, zbavíme semen a podélně nakrájíme na 4 řezy.
- 2Na oleji a másle zpěníme jemně nasekaný česnek, přidáme papriky, osolíme a podusíme je na mírném ohni bez podlévání.
- 3Potom přidáme rajčatový protlak. Nedusíme dlouho, papriky by ztratily svou pikantní chuť.
- 4Omáčku podáváme k vařenému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.