Italská zuppa pavese
30 min.
Ingredience
- 4plátkyChléb toastový
- 2kusyVejce slepičí
- 500mililitrůHovězí vývar základní
- 30gramůSýr Parmezán
- 2špetkyPepř černý mletý
- 2špetkySůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
13 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Chleba osmahneme na sucho na pánvi a přendáme do polévkových talířů.
- 2Na plátky chleba rozklepneme vejce, dbáme na celistvost žloutku.
- 3Vývar uvedeme k varu a vejce s chlebem jím přelijeme.
- 4Na závěr polévku opepříme, osolíme a posypeme strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.