Italské fazolové chilli

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
4 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájený lilek vložíme do cedníku, posolíme a necháme 20–30 minut okapat, opláchneme a ubrouskem osušíme.
  • 2
    V rozehřátém kastrolu osmažíme na oleji cibuli doměkka, přidáme žlutou a červenou papriku, lilek a smažíme 2 minuty.
  • 3
    Přilijeme vývar a rajčata, osolíme, přidáme chilli a vaříme bez pokličky 20 minut za občasného míchání.
  • 4
    Přidáme cuketu a fazole, přikryjeme a vaříme 5 minut.
  • 5
    Poté i zelené fazolky a opět přiklopené vaříme 8 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.