Italské nudle s vepřovým masem
80 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 100gramůVepřové maso libové
- 1špetkaKmín drcený
- 40gramůOlej stolní
- 5gramůPetržel - nať
- 2stroužkyČesnek
- 160gramůNudle vaječné
- 40gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
33 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme omyté, na malé kostky nakrájené maso, sůl, drcený kmín a rajčatový protlak. Mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- 2Nakonec přidáme uvařené nudle a nasekanou petrželovou nať. Vše dobře promícháme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.