Italské rizoto na bílém víně

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
12 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji zesklovatíme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme česnek a špetku vegety.
  • 2
    Vysypeme propláchnutou rýži a opečeme. Přilijeme sklenku bílého vína. Postupně, jak se tekutina vsakuje, přiléváme vývar.
  • 3
    Do hotové rýže přidáme namočené, osmahnuté houby.
  • 4
    Na talíři rizoto ozdobíme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.