Italské těstoviny penne alla pasta

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
42 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
796 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, osolíme, uvaříme těstoviny podle návodu na obalu.
  • 2
    Na suchou pánev vysypeme piniové oříšky, opražíme je, necháme vychladnout. Opražené a vychladlé oříšky přeložíme do vysoké kuchyňské nádoby, přilijeme olivový olej, ponorným mixérem rozmixujeme. Přidáme Parmezán spolu s bazalkou, podle chutě osolíme, dále mixujeme na hustou hmotu.
  • 3
    Připravenou kaši přeložíme na pánev, přidáme nakrájená sušená rajčata, zlehka na mírném ohni zahřejeme. Vmícháme uvařené těstoviny, všechno důkladně promícháme a stáhneme z ohně.
  • 4
    Hotové těstoviny rozdělíme na jednotlivé porce a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.