Italský bramborový salát

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
13 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté brambory vaříme ve slupce v osolené vodě asi 20 minut. Scedíme je, oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Ve vývaru povaříme oloupanou, na dílky pokrájenou cibuli asi 5 minut. Vmícháme olej, osolíme, opepříme a ochutíme balsamicem. Plátky brambor zalijeme horkým vývarem, necháme asi 20 minut stát.
  • 3
    Omytá, na dílky rozkrájená rajčata promícháme s očištěným, na nudličky pokrájeným fenyklem, lístky bazalky a bramborami.
  • 4
    Salát upravíme na talíře a poklademe stočenými, překrojenými plátky Mortadely.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.