Italský špíz
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
- 200gramůSýr Ementál (Primátor)
- 1špetkaSůl
- 2lžíceStrouhanka
- 100gramůKečup
- 2kusyVejce slepičí
- 1šálekMléko polotučné
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 200gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
928 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
82 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
529 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Sýry a slaninu nakrájíme na kostky a cibuli na plátky.
- 2Vše střídavě napichujeme na špejle, osolíme, opaprikujeme a potřeme kečupem. Obalujeme ve vejcích rozšlehaných s moukou a mlékem a ve strouhance.
- 3Špízy smažíme po obou stranách v horkém oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.