Jablečná polévka s řepou

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
17 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpustíme máslo, na něm přibližně 10 minut podusíme nakrájenou řepu, cibuli a jablka. Občas promícháme, aby se zelenina nepřichytila. Mezitím si uvaříme vajíčko natvrdo, necháme vychladnout, následně oloupeme a pokrájíme na větší kousky.
  • 2
    Do mixéru přelijeme vývar, obsah hrnce, kari pastu a vše rozmixujeme do hladka. Nakonec osolíme a opepříme dle vlastní chuti, navrch rozdrobíme vajíčko.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.