Jablečné čatní s čajoty

80 min.
Evropa
Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
79 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
806 mg
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka, čajoty a cibuli oloupeme, nakrájíme na kostky, zázvorový kořen nastrouháme, česnek i chilli papričky na jemno rozsekáme. Všechny přísady vložíme do varné nádoby, přilijeme vodu a ocet, uvedeme do varu. Vaříme za nízkého příkonu tepla přibližně hodinu, než čatní zhoustne.
  • 2
    Naplníme do vypařených sklenic, které ihned uzavřeme a označíme.
  • 3
    Chceme-li mít čatní ostřejší, přidáme více chilli papriček.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.