Jablečné čatní s hrozinkami
50 min.
Ingredience
- 20gramůCukr moučkový
- 1kusCibule
- 80gramůHrozinky
- 1špetkaHřebíček mletý
- 4lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceKečup
- 1špetkaZázvor mletý
- 250gramůJablka
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Omytá jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Oloupanou cibuli jemně nasekáme. Jablka i cibuli vložíme do kastrolu, přidáme kečup, citronovou šťávu a hrozinky. Ochutíme zázvorem, hřebíčkem a chilli, osladíme a osolíme a zvolna dusíme za stálého míchání tak dlouho, až vznikne pasta.
- 2Čatní podáváme k masům a k rybám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.