Jablečný salát s vejci

38 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
24 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky, oloupaná jablka nastrouháme nahrubo, tvrdý sýr najemno, salátovou okurku nakrájíme na nudličky. Jablka s okurkou nasypeme do mísy, promícháme se strouhaným sýrem a posypeme vajíčky. Zakápneme citronovou šťávou, majonézu utřeme s tvarohem a přidáme do salátu. Osolíme, opepříme a promícháme.
  • 2
    Před podáváním necháme v lednici vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.