Jablka plněná paštikou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Větší jablka rozpůlíme, vyjmeme jádřince a vydlabeme „misky“. Ty vyložíme plátkem slaniny a zakapeme vínem.
  • 2
    Drůbeží játra semeleme spolu se zbylou slaninou a cibulí, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Jablka naplníme játrovou hmotou, vložíme do pekáče, podlijeme vínem a pod poklicí pečeme v troubě předehřáté na 150 °C zhruba 30 – 40 minut. Před závěrem pečení pekáč odklopíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.