Jablková omáčka
60 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 12mililitrůMed včelí
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4špetkySkořice mletá
- 300mililitrůVývar telecí
- 180gramůJablka
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
102 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
6 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a jablka oloupeme, pokrájíme na drobné kousky a necháme dusit 30 minut na másle. Poté přidáme vývar, med, citronovou šťávu, sůl, pepř a skořici, vaříme dalších 20 minut a vše rozmixujeme na pyré.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.