Jablkové čatní s paprikami
50 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 3kusyPaprika zelená
- 1lžíceCukr krupice
- 1šálekRybíz červený
- 1500gramůJablka
- 100gramůHrozinky
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 0,5lžičkaZázvor mletý
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
141 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Oloupaná, jádřinců zbavená jablka, očištěné papriky a oloupané cibule jemně nakrájíme nebo umeleme.
- 2Přidáme rozinky, sůl, ocet, cukr, zázvor a trochu rybízu (nebo malin). Dusíme do zhoustnutí.
- 3Ještě horké čatní nalijeme do čistých sklenic, které zavíčkujeme.
- 4Podáváme k masům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.