Jablkový koláč s medem

16 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
13 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nastrouháme nahrubo. Čerstvé lístky rozmarýnu posekáme najemno, mandle nadrtíme. Plech vymažeme máslem, nasypeme na něj rovnoměrně jablka, posypeme rozmarýnem, polijeme medem, pomerančovou šťávou, posypeme mandlemi, plech vložíme do vyhřáté trouby a pečeme přibližně 6 minut.
  • 2
    Vychladlý koláč rozdělíme na talířky a podáváme s kávovou lžičkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.