Jablkový křen
20 min.
Ingredience
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 50gramůKřen
- 1lžičkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 600gramůJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Jemně nastrouhaný křen spaříme vařícím vývarem a necháme vychladnout.
- 2Jablka oloupeme, jemně nastrouháme a přimícháme ke křenu spolu s cukrem, octem a solí.
- 3Jablkový křen necháme chvíli proležet. Podáváme jako přílohu k masu a uzeninám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.