Jablkový salát s ořechy a listovým salátem

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
13 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
8 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Granátové jablko omyjeme, rozkrojíme a vydlabeme opatrně semínka do mísy. Listy z poloviny římského salátu omyjeme natrháme a přidáme je k zrníčkům jablka. Přidáme k nim čtvrtky vlašských ořechů a jemné lístky z fenyklu. Vše zlehka promícháme.
  • 2
    Sezamový olej dobře promícháme s chilli olejem, solí, pokapeme salát v míse, znovu vše promícháme a necháme před podáváním chvilku odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.