Jablkový salát s ředkvičkami a koprem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
103 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka omyjeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na malé kousky, které dáme do vhodné misky. Ihned je pokapeme citrónovou šťávou. Důkladně očištěné a omyté ředkvičky nakrájíme na stejné kousky jako jablka.
  • 2
    Posypeme solí, pepřem, přidáme nasekaný kopr. Pomocí dvou vidliček promícháme.
  • 3
    Do jogurtu dáme mletou papriku, dobře rozkvedláme a přimícháme do salátu.
  • 4
    Všechny suroviny ještě jednou promícháme, rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.