Jablkový salát s ředkvičkami a koprem
15 min.
Ingredience
- 250gramůŘedkvička
- 2kusyJablka
- 3mililitryCitronová šťáva
- 250gramůJogurt bílý
- 1špetkaSůl
- 20gramůKopr čerstvý
- 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
- 0,5špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
103 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Jablka omyjeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na malé kousky, které dáme do vhodné misky. Ihned je pokapeme citrónovou šťávou. Důkladně očištěné a omyté ředkvičky nakrájíme na stejné kousky jako jablka.
- 2Posypeme solí, pepřem, přidáme nasekaný kopr. Pomocí dvou vidliček promícháme.
- 3Do jogurtu dáme mletou papriku, dobře rozkvedláme a přimícháme do salátu.
- 4Všechny suroviny ještě jednou promícháme, rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.