Jagerské plátky

90 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
40 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
622 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kýty nařežeme plátky, naklepeme, nasolíme, obalíme v mouce a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Vyjmeme a uchováme v teple.
  • 2
    Do výpeku vmícháme protlak, koření, podlijeme polovinou vína, vrátíme zpět maso, zakryté pozvolna dusíme do měkka. Mezitím v pánvi na sádle osmažíme cibuli nadrobno, přidáme kmín, sůl, zelí, zbytek vína a dusíme vše do měkka.
  • 3
    Na jiné pánvi vyškvaříme slaninu na kostičky a na ní opečeme párek, nakrájený na kolečka.
  • 4
    Podáváme vždy plátek masa zalitý šťávou, na něj navršíme část opečených párků, přidáme dušené zelí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.