Jáhlová kaše s jahodami

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
685 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
29 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
6 g
Cukr
36 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve opláchneme jáhly a spaříme je ve vařící vodě. Potom je v hrnci zalijeme mlékem (mléko může být dle libosti kravské, sojové, kokosové, rýžové), osolíme, osladíme a vaříme doměkka, za stálého míchání, až kaše zhoustne. Hustotu kaše upravíme mlékem. Poté vmícháme máslo.
  • 2
    Kaši podáváme horkou, ozdobenou jahodami a oslazenou medem.
  • 3
    Na vrch můžeme dát lžíci kysané smetany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.