Jáhlová kaše s kakaem
40 min.
Ingredience
- 50gramůJáhly - loupané proso
- 50mililitrůVoda pitná
- 50mililitrůMléko odtučněné
- 1špetkaSůl
- 10gramůMed včelí
- 10gramůKakao
- 5gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Jáhly propláchneme tekoucí vodou, vložíme do rendlíku, zalijeme vodou, mlékem, osladíme medem, přidáme k nim špetku soli a vaříme přibližně půl hodiny doměkka.
- 2Kaši upravíme na talíř, posypeme kakaem, polijeme rozpuštěným máslem.
- 3Takto připravenou kaši servírujeme jako snídani.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 13. 3. 2018
Jáhlová kaše s kakaem
určitě zkusím 😍
Anonymní uživatel
čt 15. 3. 2018
Jáhlová kaše s kakaem
určitě zdravá a chutná, vyzkouším