Jáhlová kaše s kakaem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jáhly propláchneme tekoucí vodou, vložíme do rendlíku, zalijeme vodou, mlékem, osladíme medem, přidáme k nim špetku soli a vaříme přibližně půl hodiny doměkka.
  • 2
    Kaši upravíme na talíř, posypeme kakaem, polijeme rozpuštěným máslem.
  • 3
    Takto připravenou kaši servírujeme jako snídani.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 13. 3. 2018
Jáhlová kaše s kakaem
určitě zkusím 😍
Anonymní uživatel
čt 15. 3. 2018
Jáhlová kaše s kakaem
určitě zdravá a chutná, vyzkouším