Jáhlové karbanátky

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
911 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
46 g
Sacharidy
106 g
Vláknina
15 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchneme jáhly a na mírném ohni vaříme v dvojnásobném množství osolené vody. Hrnec poté zabalíme do utěrky a dvě hodiny necháme dojít.
  • 2
    Osmahneme na olivovém oleji cibuli a mrkev do změknutí.
  • 3
    Vychladlé jáhly a zchladlou směs promícháme, přidáme kmín, sůl, bylinky a zahustíme krupicí.
  • 4
    Tvarujeme karbanátky, které osmahneme v oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.