Jáhlové škubánky s cibulkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
5 g
Cukr
707 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jáhly nejméně dvakrát spaříme vroucí vodou, vysypeme je do hrnce, zalijeme vodou a vaříme, aby se rozvařily, asi 30 minut. Do uvařených jáhel přidáme krupici, dobře promícháme, podle chuti osolíme. Z připravené hmoty lžící tvarujeme škubánky, které pokládáme podle porcí na talíře.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme máslo, přidáme oloupanou a na tenké pásky nakrájenou cibuli, osmahneme dozlatova a polijeme připravené porce na talíři. Vrch posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.