Jáhly s medem a jablky

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
731 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
41 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
10 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jáhly dáme do síta a přelijeme je 1 litrem vařící vody. Pak je odkapané dáme do hrnce, přilijeme mléko, přimícháme špetku soli a vaříme je pomalu 30 minut. Dáme pozor, aby se nám nerozvařily.
  • 2
    Mezitím si omyjeme a oloupeme větší jablka s hruškami. Nahrubo je nastrouháme a ve větší míse promícháme s kokosem a skořicovým cukrem.
  • 3
    Když jsou jáhly uvařené, vyklopíme je do mísy, přidáme med a promícháme s ovocem a kokosem. Jáhlovou kaši dáme na talíře, každou porci polijeme 2 lžícemi rozpuštěného másla a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.