Jáhly se zelím
50 min.
Ingredience
- 250gramůJáhly - loupané proso
- 1špetkaSůl
- 350gramůZelí hlávkové bílé
- 300gramůMáslo čerstvé
- 0,5litrMléko polotučné
- 200mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1162 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
90 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme na nudličky hlávkové zelí, osolíme a na másle podusíme. Podlijeme mírně vodou a dusíme doměkka.
- 2V osoleném mléce uvaříme jáhly, měkké smícháme se zelím a dáme na chvíli zapéct do trouby.
- 3Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.