Jahodová bomba

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
111 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme jahody s trochou moučkového cukru a zalijeme vínem, octem a vanilkovým cukrem. Opatrně promícháme. Posypeme polovinou listů bazalky, zbytek uschováme na ozdobu. Necháme 4 hodiny v chladničce.
  • 2
    Těsně před podáváním odstraníme lístky bazalky a vyhodíme je. Jahody dáme do servírovací mísy a přelijeme je šťávou, kterou jahody pustily. Ozdobíme je lístky bazalky a posypeme čerstvě mletým černým pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.