Jamajská tilapia

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
509 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
41 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
671 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixéru vložíme nakrájenou cibuli, česnek, bylinky a promixujeme. Přidáme mleté chilli, špetku soli a přilijeme agnosturu. Připravenou směsí potřeme stažené a vykostěné rybí filety z jedné strany. V talíři rozšleháme vejce, vedle nasypeme mouku a steaky obalíme potřenou stranou nahoru, nejdříve ve vajíčku, poté v mouce.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej na vysokou teplotu a filety smažíme cca 3 minuty z každé strany dozlatova. Začneme potřenou stranou dolů. Na papírové utěrce necháme okapat.
  • 3
    Můžeme podávat s hranolkami nebo rýží a salátem z rajčat, červené cibulky a avokáda.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.