Japonské kořeněné nudle

20 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci přivedeme vodu k varu, přidáme japonské nudle a povaříme 3 minuty. Poté necháme okapat. Nudle promícháme se sezamovým olejem a semínky. Ve woku rozpálíme slunečnicový olej, přidáme plátky cibule, zelené fazolky, plátky mrkve a pokrájené zelí a 5 minut smažíme. Přidáme chilli omáčku a povaříme 2 minuty. Do woku přidáme sezamové nudle, promícháme a prohřejeme. Japonské nudle podáváme s kořeněnou zeleninou, posypané plátky jarní cibulky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.