Japonský recept na Udon nudle

35 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
561 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
34 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, kterou přivedeme k varu. Do vřící vody vsypeme nudle a necháme je ve vodě dvě minuty. Potom je scedíme a necháme okapat. Srdíčka artyčoků nakrájíme na větší kousky a mandle na silnější nudle.
  • 2
    Ve větší pánvi rozehřejeme olej, vložíme připravené artyčoky a mandle. Vše chvilku restujeme. Přidáme nakrájené mango, zamícháme, přilijeme soba omáčku, zase promícháme a pánev stáhneme z ohně. Do směsi vmícháme okapané nudle, důkladně promícháme. Hotové jídlo podle vlastní chuti dochutíme solí, pepřem, soba omáčkou a nasekanými chilli papričkami. Ještě jednou promícháme, nudle rozdělíme podle porci na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.