Jarní avokádový toast s chřestem
10 min.
Ingredience
- 300gramůChléb toastový
- 1kusAvokádo
- 2lžíceCitronová šťáva
- 7gramůSůl
- 7gramůPepř černý mletý
- 4kusyChřest zelený
- 20gramůSýr Parmezán
- 1lžičkaCitronová kůra
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Plátky toastového chleba opečeme dohněda.
- 2Avokádo zbavíme pecky a oloupeme, dužinu rozmačkáme vidličkou spolu s citronovou šťávou, solí a pepřem.
- 3Touto avokádovou směsí potřeme všechny plátky toastového chleba.
- 4Chřest si opečeme na grilovací pánvi a nakrájíme ho na 2 cm dlouhé špalíčky.
- 5Parmazán a kůru nastrouháme.
- 6Na toasty rozdělíme chřest, parmazán a citronovou kůru. Podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.