Jarní avokádový toast s hráškem, mátou a ředkvičkami

10 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky toastového chleba opečeme dohněda.
  • 2
    Avokádo zbavíme pecky a oloupeme, dužinu rozmačkáme vidličkou spolu s citronovou šťávou, solí a pepřem.
  • 3
    Touto avokádovou směsí potřeme všechny plátky toastového chleba.
  • 4
    Nahoru navršíme jemně rozmačkaný povařený hrášek, na plátky nakrájené ředkvičky a ozdobíme lístky máty.
  • 5
    Podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.