Jarní avokádový toast s hráškem, mátou a ředkvičkami
10 min.
Ingredience
- 300gramůChléb toastový
- 1kusAvokádo
- 2lžíceCitronová šťáva
- 7gramůSůl
- 7gramůPepř černý mletý
- 50gramůHrášek
- 2lžíceMáta
- 5kusůŘedkvička
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Plátky toastového chleba opečeme dohněda.
- 2Avokádo zbavíme pecky a oloupeme, dužinu rozmačkáme vidličkou spolu s citronovou šťávou, solí a pepřem.
- 3Touto avokádovou směsí potřeme všechny plátky toastového chleba.
- 4Nahoru navršíme jemně rozmačkaný povařený hrášek, na plátky nakrájené ředkvičky a ozdobíme lístky máty.
- 5Podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.