Jarní cibulka s fazolkami a uzeným lososem
25 min.
Ingredience
- 500gramůFazolky mražené
- 6kusůCibulka jarní
- 150gramůLosos uzený
- 1,5litryVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1decilitrVývar zeleninový
- 2lžíceOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
12 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Fazolky omyjeme a dáme vařit do přiměřeného množství osolené vody. uvařené slijeme a necháme okapat.
- 2Jarní cibulky omyjeme, necháme okapat, pak je podélně rozřízneme a i se zelenou natí nakrájíme na jemno.
- 3Uzeného lososa natrháme na malé kousky.
- 4V pánvi rozehřejeme olej, za stálého míchání na něm osmažíme nakrájenou cibuli, pak přilijeme zeleninový vývar, přisypeme fazolky, směs necháme přejít varem a dochutíme ji octem, pepřem a solí.
- 5Do servírovacích talířů dáme část kousků lososa, přidáme fazolkovou směs, na ni opět dáme několik kousků lososa a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.