Jarní cibulka s fazolkami a uzeným lososem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
12 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky omyjeme a dáme vařit do přiměřeného množství osolené vody. uvařené slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Jarní cibulky omyjeme, necháme okapat, pak je podélně rozřízneme a i se zelenou natí nakrájíme na jemno.
  • 3
    Uzeného lososa natrháme na malé kousky.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme olej, za stálého míchání na něm osmažíme nakrájenou cibuli, pak přilijeme zeleninový vývar, přisypeme fazolky, směs necháme přejít varem a dochutíme ji octem, pepřem a solí.
  • 5
    Do servírovacích talířů dáme část kousků lososa, přidáme fazolkovou směs, na ni opět dáme několik kousků lososa a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.