Jarní polévka
40 min.
Ingredience
- 5kusůBrambory
- 0,5kusPórek
- 1lžičkaSůl
- 2kusyMrkev kořen
- 50gramůMáslo čerstvé
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu očistíme, pokrájíme na kousky a dáme vařit do hrnce s vodou, osolíme.
- 2Připravíme si jíšku z mouky a másla. Zalijeme ji studenou vodou a rozšleháme. Vlijeme do polévky, povaříme a nakonec přidáme pórek nakrájený na kolečka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.