Jarní polévka s bylinkovými nočky

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1138 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
47 g
Sacharidy
141 g
Vláknina
20 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev pokrájíme nadrobno, květák rozebereme na malé růžičky, přidáme hrášek, kukuřici a fazolky, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme 30 minut.
  • 2
    Utřeme krupici s máslem, vejcem, solí a muškátovým květem. Bylinky a šunku jemně nasekáme a přídáme k utřené směsi. Smícháme a lžičkou tvoříme nočky.
  • 3
    Nočky přidáme do hotového vývaru a chviličku povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.